Crazy Friday 9,16,23 February !! view now

AKHIRNYA, JUMPA JUGAK BAJU YANG KAINNYA PREMIUM, BERKUALITI & IRONLESS!

Inilah baju yg berjaya membuatkan akak-akak nampak cantik & mewah dalam sekelip mata!

CLARA BATWING

Clara Batwing adalah baju berkualiti tinggi yang dapat membuatkan akak-akak nampak cantik & "high-class" serta merta tanpa perlu iron baju pun!

Influencers pun suka pakai baju Clara Batwing tau!

Faraadelunaa

Ticer Nana

Ticer Dian

Bila pakai baju

Clara Batwing

akak akan:

  • Lebih confident dengan diri sendiri
  • Dipuji orang sebab pakai baju mewah padahal murah je harganya!
  • Nampak lebih cantik & berseri-seri
  • Tak perlu guna filter untuk nampak kurus
  • Jimat duit belanja
  • Tak perlu iron baju penat-penat

Biasanya baju style Batwing dekat luar sana mahal...belum tentu lagi kualiti kainnya elok

lepastu kena keluar

modal RM90 - RM150

Tapi!!!

CLARA BATWING

ini hanya...

Tak Jeles Ke Tengok Orang Lain Jerr Yg Bergaya lebih daripada kita...

Come on sis!

 

Mesti nak nampak cantik & trendy kan? Takkan untuk diri sendiri pun masih nak fikir sampai 20 kali?

 

Bukan senang tau nak dapat baju yang kainnya berkualiti macam ni! Lagi-lagi yang harganya murah.

 

JOM BAGI PELUANG TERAKHIR UNTUK NAMPAK CANTIK!

 

Scroll ke atas, klik order sekarang